top of page

DAVID DE RIJCKE

VIDEOGRAFIE

Cinematisch hoogstaande films, dat is waar David de Rijcke Videografie zich in specialiseert. Niet zomaar een aftermovie van jullie dag, maar echt een cinematisch, filmisch verhaal van jullie, de trouwdag en alle mensen die er op jullie speciale dag bij zijn. 

Jullie film is uniek en wordt aangepast aan jullie voorkeuren, samen met de audio maakt het een heel mooi en completer verhaal van jullie dag.

Ook de vloeiende drone opnamen zorgen ervoor dat jullie film nog specialer wordt met waanzinnige shots van onze locatie van boven.

 

Vanaf het begin van de ochtend tot jullie het feest verlaten met een sterretjes haag of laatste dans is David aanwezig.

Ook wordt er voor de feestavond al een impressie van jullie dag afgespeeld op groot scherm, zo hebben de avondgasten die er niet overdag bij waren toch een geweldige impressie van jullie dag, hoe leuk is dat!

PATRICK VAN BEEK

FOTOGRAFIE

Als fulltime bruidsfotograaf maak ik onvergetelijke foto’s waarop iedereen zichzelf is. Spontane momenten, het liefst zonder iets in scene te zetten, ongedwongen en lekker ontspannen! Deze dag draait volledig om jullie en hoe jullie die dag met familie en geliefden jullie liefde vieren.

Ik vind het als bruidsfotograaf belangrijk dat al deze gebeurtenissen worden vastgelegd. Geen geforceerde glimlach, maar ontspannen gezichten met echte emotie.

Tevens heb ik de eer gekregen om meerdere Internationale Awards te krijgen voor het werk wat ik het liefste doe.


Wil je graag mijn beschikbaarheid weten en wat eventueel de mogelijkheden zijn neem dan contact op!

bottom of page