top of page

OVER RENÉ

Ik ben samen met mijn broer op mijn 12e begonnen met draaien. Dit hebben we enkele jaren met veel plezier samen gedaan. Later scheide onze wegen en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde audio technicus en ben ik verder gegaan als DJ en kwam ik menig discotheek in Nederland. Naast deze passie heb ik ook jarenlang met veel plezier wedstrijden gedanst waardoor ik altijd bezig was met muziek. Deze 2 passies hebben me enorm goed geholpen om ritmes en muziekstijlen te begrijpen en deze te combineren tijdens het draaien. Ik ben er ook echt van gaan genieten om mensen te zien opgaan in de muziek die ik mocht kiezen voor ze. Vanaf mijn 22e werd ik steeds meer gevraagd om op evenementen & festivals draaien en sindsdien ben ik aan het genieten om elke week ergens anders te komen en ging ik het hele land door.


Tegenwoordig focus ik me meer op de exclusievere evenementen en bruiloften in binnen en buitenland. Door de jaren heen heb ik ook veel kennis mogen vergaren door o.a. de vele samenwerkingen en natuurlijk ook van mijn broer. Ik geniet al jaren van de ontwikkelingen rondom het licht, geluid en video. Dit heeft ertoe doen leiden om een show te ontwikkelen die compleet is en waarbij iedereen elke keer weer zegt van JA dit ziet er mooi uit en het klinkt fantastisch. 

 

Verder woon ik in Oss en ben ik erg gelukkig met mijn vriendin en met Luca de poes.
Ik ben naast mijn werk als DJ ook Leraar aardrijkskunde op het Cambreur College in Dongen. 
De combinatie is erg fijn en de afwisseling brengt mij veel energie en plezier om iedere week op pad te gaan.

 

Wat ik erg belangrijk vind is dat elk feest naar wens moet worden ingevuld en daarbij zijn de wensen van jullie erg belangrijk. 

 

Goed om te weten is dat er veel meer mogelijk is buiten de aangegeven pakketten 

bottom of page